Toivepostaus #2 Elämän suosikki jutut

Moiks! :)

Tästä tulee varmaan aika pitkä kirjoitus ja ajattelin jakaa mun lempiasiat erilaisiin genreihin, jotta niitä on ehkä helpompi luke/hahmotta, en mä tiedä :D

Tästä lähtee...


Matkustaminen:

-
Mikä on ollut paras ulkomaankohde jonne olet matkustanut?
Varmaan Sveitsi. Toisaalta Ranskakin oli aivan ihana maa, mutta ehkä Sveitsi kuitenkin vie voiton.

- Mikä on ollut paras kotimaankohde jonne olet matkustanut?
Tä on aika vaikea... Ekana mulle tuli mieleen kaikki kesälomareissut Savoon isotädin mökille. Siellä me aina uitiin ja syötiin rapuja.

- Mikä voisi olla tulevaisuudessa suosikki matkakohteesi?
Mä eilen kerroin niistä mun haaveista ja tavoitteista ja sanoin siihen matkustuskohtaan, että haluaisin käydä jossain vanhassa luontohenkisessä kiinalaisessa kylässä. Se vois varmaan olla suosikki matkakohde.



Ratsastus

- Lemppari hevonen
Mun vanha hevonen Winnetou II, Eetu.

Jos pitäis valita joku "kuuluisa" hevonen, niin varmaan Matador II (alkuperäinen nimi Paradox Bakkely). Matador oli kuuluisa kouluratsu joka voitti suomalaisen kouluratsastaja Kyra Kyrklundin kanssa mm. maailmanmestaruushopeaa v.1990.

- Lemppari hevostarvikeliike
Hööks. Suomenratsutarvikkeessa on laadukkaita varusteita niin ratsastajalle kuin hevosellekin, mutta jotenkin Hööks on mun makuun paljon siistimpi ja sieltä on helppo hakea asioita. Hööks on myös mun kokemuksien mukaan edullisempi kuin just esim. Suomenratsutarvike.

- Lempijutut hevosten kanssa
Hiihto/pulkkaratsastus on ehkä parasta :D Esteet tulee varmaan toisena hauskana juttuna ja välillä on myös kiva piipertää koulua.
Kisat on hauskoja aina kun mukana on kisatiimi joihin voi luottaa ja parasta on ollut jos vanhemmat on olleet kisoissa mukana.

Kesällä on kiva vaan makoilla hepan selässä samalla kun se syö ruohoa.
Muutaman yön olen myös nukkunut tallissa parin kaverin kanssa heinäpaalien päällä :D Hyviä muistoja on ihan älyttömästi kisamatkoilta ja retkiltä, vaikeaa valita parasta. Hevosten kanssa kaikki on ihanaa. Paitsi mutakelit. Ja eläinlääkärireissut. Ja matkustaminen jos kyytiläisellä on laitakammo tai se tykkää rummuttaa takajaloilla seinää... No mitäs pienistä.

- Paras lahjasi hevosiin liittyen on ollut?
Oma hevonen. Ja sitten kun oli omahevonen, niin lahjakortit heppatarvikeliikkeisiin, joista voi ostaa kaikkea mahdollista krääsää omalle rakkaalle karvaooppelille.

- Paras hevostapahtuma
Varmaan oli Tampereen hevosmessut-2014, jossa tutustuin mun yhteen parhaimmista kavereista. Viimevuoden (2015) Finnderby oli myös kivasti järjestetty tapahtuma, varsinkin kun tapahtuma oli ulkona. Sisällä tapahtuvissa messuissa tuppaa olemaan aina ahdasta ja vähän tukala ilma.




Eläimet

- Lempi villieläin:

Kaikki kissaeläimet

- Lempi lemmikkieläin:
Kissa



Muita juttuja


- Lempi vuodenaika:
Kesä koska loma ja lämpö.


- Lempi väri:
Musta ja melkeen kaikki siniset värit.



- Mieluisin kulkuväline:
Juna tai lentokone.


- Lempi vaateliike:
Bik bok, NewYorker, Zara ja H&M


- Lempi ruoka & juoma:

Mustekala ja maito.

- Tv-sarja:
Supernatural


- Paras elokuva ikinä:
Titanic

- Lempi näyttelijä (mies):
Johnny Depp vie voiton, joka kerta! :D

- Lempi näyttelijä (nainen):

 Miley Cyrus

- Lemppari biisi juuri nyt:

En viitti laittaa hirveen monta mut tässä muutama eri genreistä;

Die Antwoord - Ugly Boy
Marilyn Manson - Sweet dreams
Hans Zimmer - Time (Inception)

- Lempi musagenre:
Ihan kaikki menee.

- Lempi paikka koko maailmassa:
Oma ihana pehmeä sänky on maailman paras paikka varsinkin raskaan koulupäivän jälkeen. (Mun Misu-kissa alla olevassa kuvassa on samaa mieltä.)






Siinä nyt varmaan tällä kertaa kaikki mitä tuli mieleen, toivottavasti oli kiva teidän mielestä :) Ens kerralla on vuorossa viimeinen toivepostaus.

Heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti